>
Informatieavond 2 oktober.  Meld u aan!
17-09-2019

Informatieavond 2 oktober. Meld u aan!

Is dít het moment?

De woningmarkt is nog steeds volop in beweging! Een goed moment om na te gaan denken over hoe u straks wilt wonen. En niet alleen uw woonwensen kunnen veranderen, ook uw inkomen en kosten kunnen er anders uit gaan zien. Bijvoorbeeld door een (aanstaand) pensioen. Bovendien bestaat de kans dat uw woning sinds de aankoop in waarde is gestegen. En dat kan een extra reden zijn om juist nu te verkopen.

Kom naar de informatieavond op woensdag 2 oktober!

In één avond op de hoogte van uw woonmogelijkheden.
Tijdens deze informatieavond hoort u alle details over de huidige woningmarkt. Wij wijzen u bijvoorbeeld op de mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of gehuurd wilt gaan wonen, of graag van lagere woonlasten wilt profiteren.

Daarnaast geven wij deze avond informatie over verschillende hypotheekmogelijkheden. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur kan u alles vertellen over het meenemen van uw aflossingsvrije hypotheek, overbruggingshypotheek en/of de overwaarde hypotheek.

En natuurlijk is er tijd voor vragen. Na afloop van de presentaties is er volop gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie.

Deze informatieavond wordt in Hengelo én in Enschede georganiseerd. Meld u snel aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Update! LET OP: Enschede = vol! In Hengelo zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

MEER INFO & AANMELDEN

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.