>
Ga voor groen(er)
07-08-2019

Ga voor groen(er)

Beeld header | Doing Goods


Van isoleren en ventileren tot aan het gebruik van zonne-energie en het duurzaam verwarmen van je woning. Je kunt je huis op diverse manieren verduurzamen. Maar je kunt ook klein(er) beginnen. Heb jij bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de herkomst van jouw meubels en woonaccessoires? Geef een oude vloer een nieuw leven, kies Fairtrade accessoires en slaap onder (h)eerlijk beddengoed!

Een vloer met geschiedenis
Tweedehands meubels, tweedehands kleren, daar zijn we allemaal bekend mee. Maar wist je dat je ook een vloer tweedehands kunt kopen? Bij De Oude Plank verzamelen ze bijzondere oude houten vloeren, afkomstig uit kloosters, kerken, pakhuizen, kastelen, gymzalen en zelfs oude treinstellen! Reduce, reuse, recycle :)

Beeld | De Oude Plank


Tegeltje, tegeltje aan de wand
Oké deze tegels van Mozaïekjes zijn misschien niet tweedehands, maarrr ze worden wel uit eigen productie, volgens eeuwenoude traditie, met de hand vervaardigd in Fez (Marokko). Hiervoor vragen zij een eerlijke(!) en betaalbare prijs, ook niet geheel onbelangrijk.

Beeld | Mozaïekjes


(H)eerlijk slapen!
Het beddengoed van Yumeko is 100% duurzaam én Fairtrade geproduceerd. En het allerfijnste is dat je iedere dag het gevoel hebt dat je in een schoon opgemaakt bed stapt dankzij het zachte, crispy katoen. Oh en het ziet er ook nog eens prachtig uit!

Beeld | Yumeko


Versier je huis
Een woonaccessoire vervang je misschien wel het allervaakst in je huis. Het meest duurzame is natuurlijk om deze aankopen te minimaliseren. Wil je tóch graag iets nieuws, dan kun je hier ook een bewuste(re) keuze in maken. Bij Dille & Kamille, WAAR, Doing Goods, Atelier Sukha en The Souks zit je helemaal goed. En hier haal je trouwens ook de leukste cadeautjes!

Beeld | The Souks, Doing Goods

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.