>
Bedrijfsobject van de week: Telgen 13, Hengelo
07-08-2018

Bedrijfsobject van de week: Telgen 13, Hengelo

Bedrijfsobject van de week: Telgen 13, Hengelo

Algemeen
Te huur een winkelruimte, gesitueerd op top A1 locatie in het centrum van Hengelo op de hoek aan de Telgen 13. De onderhavige winkelruimte ligt aan de drukke Telgen op het stuk tussen de Hema en C&A.
De huidige Etos krijgt een andere indeling, waardoor deze hoekwinkel vrijkomt. De winkelruimte heeft een frontbreedte van circa 9 meter. Aangezien de winkel op een hoek is gelegen, biedt de winkel aan de zijkant ook de mogelijkheid om reclame te voeren (zijkant circa 29 mtr.).

Bestemmingsplan
“Centrum 2013” met als enkelbestemming “Centrum”.

Indeling en oppervlakte(en)
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 261 m² en is gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt in casco staat opgeleverd en verhuurd. Het object zal echter wel worden voorzien van eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen.

Huurprijs
€ 250,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 jaar.

Verlengingstermijn
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Locatie-/omgevingsfactoren
De winkel ligt op een A1 locatie in het centrum van Hengelo. De Telgen sluit aan op de markt vanuit de Enschedesestraat en wordt gezien als één van de drukste winkelstraten van Hengelo.
Nabij gelegen winkels zijn onder andere Jeans Centre, Vodafone, C&A, Hema, Pearl, WE Fashion en Ici Paris XL.

Parkeren
In de nabije omgeving is voldoende mogelijkheid tot (betaald) parkeren, zowel op openbaar terrein alsmede in de nabijgelegen parkeergarage.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Meer info

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.