Bedrijfsobject van de week: Josink Esweg, Enschede

Bedrijfsobject van de week: Josink Esweg, Enschede

Vanaf 1e kwartaal 2021 beschikbaar, 21 bedrijfsunits vanaf 56 m² op de Josink Es in Enschede. Een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door haar kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte ligging.

Meer info omtrent beschikbaarheid, prijzen en afmetingen

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 21 bedrijfsunits verdeeld over twee gebouwen. Deze kunnen op basis van actuele beschikbaarheid ook (nadien) gekoppeld worden tot grotere units. Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een loopdeur en overheaddeur. Aan de voorkant van beide gebouwen bevinden zich grotere units, welke voorzien zijn van een verdiepingsvloer. Door de hoogte van het gebouw zijn de overige units desgewenst eveneens te voorzien van een verdiepingsvloer. De fraaie gevels worden afgewerkt met duurzame materialen, zodat het pand een prachtige en duurzame uitstraling meekrijgt. De constructie is berekend op het mogelijk toepassen van een PV-installatie.

Kortom twee moderne gebouwen opgedeeld in multidisciplinair inzetbare units, welke plaats bieden aan tal van mogelijkheden, onder andere: kantoor, opslag, uitvalsbasis voor uw webshop of cateringbedrijf of een (startende) productielocatie.

Door de ruimte opzet van het bedrijventerrein en de aanwezige beveiliging is het een prettige plek om zich zowel overdag als 's avonds te begeven en uw kostbare bezit veilig achter te kunnen laten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie