Bedrijfsobject van de week: Jan Tinbergenstraat 101, Hengelo

Bedrijfsobject van de week: Jan Tinbergenstraat 101, Hengelo

Geschreven door Roy Duijn RT op 7 september 2021

Door de verhuizing van een van de huidige gebruikers komt voor de verhuur circa 3.025 m² kantoorruimte beschikbaar in een fraai en modern kantoorgebouw. Dit kantoorgebouw is centraal gelegen op bedrijvenpark Westermaat Campus te Hengelo(O). Het kantoorgebouw is verdeeld over vier etages met grote vloervelden Op eigen terrein zijn circa 107 parkeerplaatsen en het geheel beschikt over een hoog afwerkings- en opleveringsniveau.

De kantoorruimtes zijn vrij indeelbaar en de faciliterende voorzieningen, zoals de pantry’s, de kantine en toiletgroepen zijn fraai en modern afgewerkt. Kortom, dit kantoorgebouw maakt een zeer verzorgde indruk en voldoet aan de eisen die u in de huidige tijd van een kantoorgebouw mag verwachten!

Bestemmingsplan
“Bedrijventerrein Westermaat” met als enkelbestemming volgens artikel 6 van de bestemmingsvoorschriften “Bedrijventerrein – Campus”.

Bouwjaar
2012

Indeling en oppervlakte(n)
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 3.025 m² en is verdeeld over vier etages.
Verhuur is mogelijk in units vanaf 414 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

  • Representatieve entree
  • Kantine op de begane grond
  • Systeemplafonds met energiezuinige verlichting
  • Pantry’s en toiletgroepen per etage
  • Lift
  • Totaal meer dan 100 parkeerplaatsen

Huurprijs
Kantoorruimte: € 125,-- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
Parkeerplaatsen: € 300,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw

Huurtermijn
5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg.

Verlengingstermijn
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Btw
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer is zeer goed. De Rijksweg A1 ligt op slechts een paar minuten rijafstand van het object. Er zijn diverse busverbindingen vanaf het bedrijventerrein naar het centraal station.

Omgevingsfactoren
Strategisch en direct gelegen aan de A1 en goed bereikbaar voor iedereen. Een toplocatie die wordt ingericht op basis van hoge kwaliteitseisen, dat is Businesspark Westermaat in Hengelo. Het Businesspark is reeds volledig ingericht met alle infrastructuur, bosschages en waterpartijen. De groene omgeving en de hoogwaardige gebouwen vormen één geheel. Dit terrein kenmerkt zich met name door haar diversiteit aan bedrijven, waar onder andere zijn gevestigd. Ikea, BCC, Van der Valk, Hanos & Stork Plastics Machinery.

Locatieaanduiding
Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Westermaat - Campus”, welke is gelegen aan de noord-west zijde van Hengelo direct aan de Rijksweg A1, richting Amsterdam en Berlijn.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 107 parkeerplaatsen beschikbaar.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Meer informatie

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie