Bedrijfsobject van de week: Haverstraatpassage 9, Enschede

Bedrijfsobject van de week: Haverstraatpassage 9, Enschede

Geschreven door Rob Temmink op 26 april 2021

Deze representatieve winkelruimte gesitueerd in het stadscentrum van Enschede is te huur! Gelegen aan de sfeervolle Haverstraatpassage, één van de oudste winkelstraten van Nederland. De Haverstraatpassage is de verbindingsroute tussen het top A1 winkelgebied en de Oude Markt (horeca). In Haverstraatpassage zijn zowel lokale als landelijke retailers gevestigd, denk aan KLOF, NZA, Dstrezzed, Bakker Bart, Kaldi, Ace&Tate en T-Mobile. De winkelruimte heeft een achteringang voor laden en lossen.

Bestemmingsplan
“Binnenstad 2016”, met als hoofdbestemming “Detailhandel”.

Kadastraal
Gemeente Enschede
Sectie B
Nummer 6027

Indeling en oppervlakte(en)
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 120 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, echter opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

  • Pantry
  • Toilet
  • Verwarming middels onder andere een warmtegordijn
  • Afgewerkt plafond met inbouwspots
  • Schuifdeur

Huurprijs
€ 32.500,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
5 jaar

Verlengingstermijn
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid
Het winkelpand is uitstekend te bereiken. Het NS- station en het busstation liggen op circa 5 minuten lopen van het object.

Omgevingsfactoren
Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van Enschede. De Haverstraatpassage is de verbindingsstraat tussen het A1 winkelgebied en de Oude Markt, het horecaplein, en kent derhalve een groot aantal passanten. De Haverstraatpassage wordt gekenmerkt door diverse winkelformules zoals KLOF, Dstrezzed, Bakker Bart, Kaldi, NZA en T-Mobile.

Parkeren
Er is in de nabijheid van het object voldoende gelegenheid tot parkeren (betaald). In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages gesitueerd, waaronder de Van Heek garage die ruimte biedt voor circa 1.700 auto’s.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Meer info


Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie