Bedrijfsobject van de week : Haverstraatpassage 27 a, Enschede

Bedrijfsobject van de week : Haverstraatpassage 27 a, Enschede

Geschreven door Rob Temmink op 8 juni 2021

Te huur! Representatieve kleinschalige winkelruimte, gesitueerd aan de Haverstraatpassage 27a te Enschede.De winkelruimte wordt turn-key opgeleverd en ligt aan de herkenbare kruising in het midden van de Haverstraatpassage. Nabij gelegen winkel zijn onder andere NZA, Swapfiets, Beddenshop De Duif, Nienke’s Cupcakes, Kloff en Dstrezzed.

Bestemmingsplan
“Binnenstad 2016” met als hoofdbestemming detailhandel.

Kadastrale gegevens
Gemeente Enschede. sectie B, nummer 6468.

Indeling en oppervlakte(en)
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 82 m² en is volledig gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

  • Pantry voorzien van inbouwapparatuur
  • Toilet
  • Plavuizen vloerafwerking

De winkel is onlangs compleet gerenoveerd en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Huurprijs
€ 18.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 jaar.

Verlengingstermijn
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Locatie / Bereikbaarheid
Het object is gelegen in het hart van het Enschedese centrum en bevindt zich in het voetgangersgebied, dat ’s ochtends per auto tot 11.00 uur bereikbaar is voor laad- en losactiviteiten. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich het NS- en busstation.

Omgevingsfactoren
De winkelruimte ligt op goede stand in het kernwinkelgebied van Enschede. De Haverstraatpassage is de verbindingsstraat tussen het A1 winkelgebied en de Oude Markt, het horecaplein en kent derhalve een groot aantal passanten.

Parkeren
De parkeervoorzieningen in het centrum zijn goed te noemen. In de nabije omgeving zijn de parkeergarages Stationsplein en van Heekplein gelegen, daarnaast zijn er voldoende (betaald) parkeerterreinen.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Meer informatie


Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie