Bedrijfsobject van de week: Haaksbergerstraat 147 ANNEX, Enschede

Bedrijfsobject van de week: Haaksbergerstraat 147 ANNEX, Enschede

Geschreven door Elizabeth Molema op 18 januari 2022

Te huur circa 500 m² (in units vanaf 20 m²) in Gezondheidscentrum Het Jannink.

Algemeen

Het Janninkcomplex werd in 1900 gebouwd en tot 1967 was het pand in gebruik als katoenspinnerij. In 1975 werd het pand omgebouwd tot een appartementencomplex met een museum op de begane grond. In 2008 sloot het museum haar deuren. In 2017 is een groot deel van de begane grond herontwikkeld tot een uniek gezondheidscentrum. Het Jannink heeft een unieke architectuur en dat bijzondere karakter ziet u ook van binnen terug. Het gezondheidscentrum ademt een pure, betrouwbare en rustige sfeer uit. Warme materialen en ronde vormen creëren een omgeving waar bezoekers zich op hun gemak voelen en waar u heerlijk kunt werken. Het Jannink complex ligt op de hoek Haaksbergerstraat/ Zuiderval, zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Gezondheidscentrum

Het Jannink heeft een unieke architectuur en dat bijzondere karakter ziet u ook van binnen terug. Het gezondheidscentrum ademt een pure, betrouwbare en rustige sfeer uit. Warme materialen en ronde vormen creëren een omgeving waar bezoekers zich op hun gemak voelen en waar u heerlijk kunt werken. Het Jannink is een thuishaven voor verschillende zorgverleners die nauw samenwerken. In het grootste deel van de begane grond van het pand zitten onder andere een apotheek, 4 huiarts-
praktijken, fysiotherapie, podotherapie, logopedie, bekkenfysio, prikpost, huid-
ziekenhuis, huiskamer van de wijk en verschillende kleinere zorgverleners. Het gezondheidscentrum beslaat een vloeroppervlak van 2258 m2. Er is in de annex nog 500 m² beschikbaar.

Indeling

Annex begane grond:
- 500 m²
- hoogte 4.90 m
- bestemming maatschappelijk
- eigen entree mogelijk
- 21 bij 22 meter zijn de afmetingen van het grootste vrij in te delen deel

Inspiratie

De annex is op dit moment een grote open ruimte waar nog van alles mogelijk is. U kunt ervoor kiezen om aan te sluiten bij het gezondheidscentrum maar het is ook mogelijk om een eigen entree te creeën. De hoogte en het formaat van de ruimte geven vrij spel.

Alle info

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie