Bedrijfsobject van de week : Grotestraat 184, Borne

Bedrijfsobject van de week : Grotestraat 184, Borne

Geschreven door Rob Temmink op 14 september 2021

Te huur een zeer representatieve winkelruimte gelegen in het centrum van Borne, aan de Grotestraat 184. Dit deel van de Grotestraat kan worden gezien als het A1 winkelgebied met een groot aanbod aan zowel landelijke als regionale winkels. Direct nabij zijn onder andere gesitueerd Morselt Mode, Hesselink Mode en Hofland Optiek.

Bestemmingsplan
“Centrum-1”

Indeling en oppervlakte(n)
De verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 85 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond. Tevens is er een opslagruimte van 15 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd met o.a. de volgende voorzieningen:

  • CV (gas) installatie
  • Winkelpui
  • Toilet
  • Pantry

Bereikbaarheid
Het object is gelegen in het centrum van Borne. Het object is zeer goed bereikbaar per auto. Ook middels het openbaar vervoer is de winkel goed bereikbaar, het dichtstbijzijnde busstation is gelegen op ca. 200 meter. Het NS-station is gelegen op ca. 700 meter.

Omgevingsfactoren
De winkelstraat kenmerkt zich door diverse lokale/landelijke ondernemers. In de directe omgeving van het object zijn onder andere gevestigd Sportpaviljoen Borne, Bakker Bart, Bruna, Morselt Mode, Hesselink, Koehorst, en de Leurink Mode.

Parkeren
In de directe omgeving van het object is voldoende mogelijkheid tot parkeren (blauwe zone).

Huurprijs
€ 1.250,-- per maand, niet te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Verlengingstermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar..

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Meer informatie


Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie