Bedrijfsobject van de week: Enschedesestraat 10, Hengelo

Bedrijfsobject van de week: Enschedesestraat 10, Hengelo

Geschreven door Rob Temmink op 2 mei 2022

Voor de verhuur bieden wij aan deze markante winkelruimte op een absolute toplocatie in het stadscentrum van Hengelo(O). Door de enorme opvallende gevel is dit één van de meest opvallende panden in de winkelstraten van Hengelo.

Op deze absolute A1 locatie zijn nabij gesitueerd onder andere Ziengs, T-Mobile, Hema, WE en Douglas. De Enschedesestraat is als eerste straat in het centrum heringericht en onder andere voorzien van nieuwe bestrating. Het Burgemeester Jansenplein, de Enschedesestraat, het gebied rond de Markt en het gebied bij de Sint Lambertusbasiliek vormen samen het compacte stadshart.

Deelverhuur is bespreekbaar. Het object beschikt over een zeer breed front, waardoor splitsing van de begane grond goed te realiseren is.

Bestemmingsplan
“Centrum 2013” met als enkelbestemming volgens artikel 4 van de bestemmingsvoorschriften “Centrum” (zie bijlage).

Indeling en oppervlakte(en)
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 1.326 m² en is als volgt onderverdeeld:

  • Begane grond - winkelruimte - 663 m²
  • 1e verdieping - winkelruimte - 663 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden.

Opleveringsniveau
Het object wordt als ware het casco verhuurd, echter opgeleverd in huidige staat met o.a. de volgende voorzieningen:

  • Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen
  • Klimaatinstallatie
  • Pantry
  • Toiletgroepen
  • Liftinstallatie

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurtermijn
10 (tien) jaar

Verlengingstermijn
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid
Het onderhavige object is door haar centrale ligging in het stadscentrum van Hengelo uitstekend te bereiken met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Locatie-/omgevingsfactoren
Het onderhavige object is gesitueerd in het kernwinkelgebied van Hengelo. In de directe nabijheid zijn zowel winkels als horecabedrijven gevestigd. Nabijgelegen formules zijn onder andere Ziengs, T-Mobile, Hema en Douglas. Het horecaplein met onder andere De Twee Wezen, Stravinsky, De Blauwe Engel en Het Pleintje is op steenworp afstand gelegen.

Parkeren
In de directe omgeving zijn voldoende mogelijkheden de auto te parkeren.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

Informatie
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Alle info

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie