Bedrijfsobject van de week: De Heurne 15, Enschede

Bedrijfsobject van de week: De Heurne 15, Enschede

Geschreven door Rob Temmink op 29 juni 2021

Te huur een representatieve winkelruimte gelegen midden in het stadscentrum van Enschede aan De Heurne 15. De winkel is gesitueerd op een uitstekende locatie met een divers retail aanbod nabij. Onder andere zijn nabij gelegen Van Uffelen, Van Haren, Jac Hensen en Intertoys.

Bestemmingsplan
“Binnenstad 2016” met als bestemming detailhandel.

Kadastraal
Gemeente Enschede
Sectie B
Nummer 6266

Indeling en oppervlakte(en)
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 177 m² en is als geheel gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd.

Huurprijs
€ 48.500,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
5 jaar

Verlengingstermijn
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid
Het object is midden in het centrum van Enschede gelegen en uitstekend te bereiken met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer. De winkelruimten in het stadscentrum zijn dagelijks tot 11.00 uur ’s ochtends bereikbaar per auto.

Omgevingsfactoren
De Heurne is een winkelstraat die zich kenmerkt door landelijke en regionale ondernemers. De Heurne sluit aan op het top-A1 winkelgebied zoals de Kalanderstraat.

Parkeren
In de omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid, onder andere in één van de overdekte parkeergarages. In de directe nabijheid is de Irene parkeergarage en het openbare parkeerterrein aan de Oldenzaalsestraat gelegen.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Meer informatie


Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie