Bedrijfsobject van de week: Boddenkampsingel 76, Enschede

Bedrijfsobject van de week: Boddenkampsingel 76, Enschede

Geschreven door Roy Duijn RT op 1 juni 2021

Te koop! Markante woon-/werkvilla naast de Ambachtsschool aan de levendige Boddenkampsingel. Het betreft een voormalig advocatenkantoor met een oppervlakte van ca. 620 m² en beschikt over meerdere kantoorkamers verspreid over 3 verdiepingen. De beschutte achter- en zijtuin met niveauverschillen is gesitueerd op het zonnige zuidwesten.

Bestemmingsplan
“Boddenkamp 2018” met als enkelbestemming “Gemengd – 1”.

Kadastraal
Gemeente Enschede
Sectie K
Nummer 1859
Groot 1.778 m²

Bouwjaar
1927.

Indeling en oppervlakte(en)
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 665 m² en is als volgt onderverdeeld:

 • Kelder ca. 70 m²

 • Begane grond ca. 240 m²

 • Eerste verdieping ca. 210 m²

 • Tweede verdieping ca. 110 m²

 • Zolder ca. 35 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

 • Keuken
 • Toiletruimte
 • Achtertuin
 • Parket
 • Vloerbedekking
 • CV (gas) installatie
 • Eikenhouten lambrisering
 • Glas-in-lood ramen

Koopsom
€ 1.050.000,-- kosten koper.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer, het treinstation bevindt zich om de hoek. De Rijkssnelweg A35 is op circa 10 minuten rijafstand gelegen.

Omgevingsfactoren/locatie
De kantoorvilla bevindt zich in de wijk Boddenkamp, in het hart van Enschede. Hoewel dit een rustige wijk is, bevindt er zich cultuur en vertier op enkele minuten lopen. Mogelijkheden in de buurt zijn een drankje op een terras, uit eten gaan in een restaurant of een bezoek aan een theater of museum. Alle belangrijke voorzieningen liggen op steenworp afstand. Ook het groen is dichtbij, het object bevindt zich tegenover het G.J. van Heekpark.

Milieubodemgesteldheid
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Parkeren
Parkeren is mogelijk voor meerdere auto’s op eigen terrein aan de voorzijde.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

Meer informatie


Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie