>
14111

Is dít het moment?

De woningmarkt is nog steeds volop in beweging! Een goed moment om na te gaan denken over hoe u straks wilt wonen. En niet alleen uw woonwensen kunnen veranderen, ook uw inkomen en kosten kunnen er anders uit gaan zien. Bijvoorbeeld door een (aanstaand) pensioen. Bovendien bestaat de kans dat uw woning sinds de aankoop in waarde is gestegen. En dat kan een extra reden zijn om juist nu te verkopen.

Ja, ik kom graag naar de informatieavond!

In één avond op de hoogte van uw woonmogelijkheden.
Tijdens deze informatieavond hoort u alle details over de huidige woningmarkt. Wij wijzen u bijvoorbeeld op de mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of gehuurd wilt gaan wonen, of graag van lagere woonlasten wilt profiteren.

Daarnaast geven wij deze avond informatie over verschillende hypotheekmogelijkheden. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur kan u alles vertellen over het meenemen van uw aflossingsvrije hypotheek, overbruggingshypotheek en/of de overwaarde hypotheek.

En natuurlijk is er tijd voor vragen. Na afloop van de presentaties is er volop gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie.

Volledige programma:

19.00 uur
Ontvangst

19.30 uur
Actuele ontwikkelingen op de woningmarkt in uw woonplaats

20.00 uur
Uitleg over verschillende hypotheekmogelijkheden

20.30 uur
Mogelijkheid voor vragen en persoonlijk advies

Meld u tijdig aan, want het aantal plaatsen is beperkt

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust!
Enschede: 053 - 485 22 22 / enschede@snelderzijlstra.nl
Hengelo: 074 - 291 5840 / hengelo@snelderzijlstra.nl

Kom naar de informatieavond op 2 oktober