Virtuele bezichtiging! Op afstand bezichtigen

Woningzoekenden kunnen bij ons hun droomhuis virtueel bezichtigen. Met een handzame virtualrealitybril maken wij als eerste in Twente virtuele bezichtigingen van woningen mogelijk.

Virtueel bezichtigen! Op afstand door de woning ‘lopen’.
Het kan nu eenvoudig!
Het werkt heel eenvoudig. We verstrekken woningzoekenden op afspraak de Snelder Zijlstra-VR-bril. Door hierna de bijbehorende VR-app te downloaden op eigen smartphone is het nu mogelijk om vervolgens uw droomhuis op virtuele wijze, gewoon thuis vanaf de bank te doorlopen. Alsof je er echt middenin staat! Deze gratis app is voor Android smartphones nu al te downloaden in Google Play en voor iPhones in de App Store.

Huis verkopen?
Nu inschrijven voor een waardebepaling en straks mee in de VR-app.
Neem contact op met ons voor een vrijblijvende waardebepaling van uw huis. Mocht u overgaan tot verkoop, dan is het mogelijk om deel te nemen in deze VR-app. Uw huis is dan ook op afstand al te bezichtigen. Mensen zijn eerder geneigd om even binnen te kijken met als prettig gevolg dat een ‘live’ bezichtiging eerder tot stand komt. Meer info over een waardebepaling van uw huis? Klik hier! 

Wij zijn een makelaar die meer doet dan alleen een bord in de tuin plaatsen. Deze nieuwe toepassing past hier goed bij en hiermee helpen wij u met de verkoop van ons huis. Omdat we 125-jaar bestaan bieden wij dit onze klanten aan voor een sterk gereduceerd tarief.

Hoe werkt het? De uitleg:

- Plaats uw smartphone in een VR-bril (cardboard).
- Kies in de app de woning die u virtueel wilt bezichtigen.
- De virtuele bezichtiging kan nu beginnen. Met het schuifje aan de zijkant van de bril klikt u naar het volgende vertrek.

Om deze app maximaal te kunnen beleven heeft u een VR-bril (zoals Google Cardboard) nodig (bij ons op afspraak aan te vragen). Met deze app is de woning overigens ook in 2d te bezichtigen op een smartphone of tablet. Ook dan kunt u de woning beleven alsof u er middenin staat!

LET OP:
Indien u de app gebruikt in combinatie met de VR-bril is het verstandiger om hierbij te gaan staan. Niet lopen tijdens de virtuele bezichtiging, dit kan gevaarlijk zijn.
WAARSCHUWING: NIET VOOR MENSEN MET EEN PACEMAKER. DE BRIL BEVAT EEN MAGNEET.

De in de app getoonde informatie wordt door Snelder Zijlstra Makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Snelder Zijlstra Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de app van Snelder Zijlstra Makelaars opgenomen informatie en tarieven. Hetzelfde geldt voor het gebruik van deze app in combinatie met gebruik van de VR-bril.

Snelder Zijlstra Makelaars ontwikkelde dit innovatieve concept samen met het Hengelose bedrijf SMART2IT.

Caspar Branderhorst RMT
3089_Campagnebeeld.jpg
Snelder Zijlstra Makelaars (053) 485 22 22 | (053) 485 22 44
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.