Nieuwbouw

1030861_bannertekeningen.png

Vind uw nieuwbouwwoning met Snelder Zijlstra Nieuwbouwmakelaars!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Een eengezinswoning, vrijstaande woning, appartement of misschien een kavel om zelf te kunnen bebouwen? Snelder Zijlstra biedt een groot aantal nieuwbouwwoningen en appartementen in de regio Twente te koop aan.

Nieuwbouwplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op om u goed te laten informeren. Bij het advies, het voortraject en de verkoop van een project kunnen we een zeer belangrijke rol spelen. Kijk ook alvast bij onze nieuwbouwprojecten, klik hier voor de directe doorlink. 

1030862_bannertekeningen.png


Het kopen van een nieuwbouwwoning verschilt in een aantal opzichten van het kopen van een bestaande woning. U koopt de woning vaak vanaf een tekening. Op het moment dat er nog niets van uw woning gebouwd is. Daarnaast zijn er een aantal verschillen met betrekking tot de oplevering, kosten en betaling. Onze nieuwbouwmakelaars vertellen u er graag alles over.

Goed om te weten!

Wij hebben een nieuwbouwspecialist in huis en behoren hiermee tot de allereerste lichting van de NVM-nieuwbouw specialisten in Nederland.

Wat betekent dit en wat is de meerwaarde?

  • Door het juiste advies worden risico’s bij nieuwbouwprojecten verlaagd en tegelijkertijd het rendement verhoogd.
  • Al in de planfase van projecten kan de nieuwbouwspecialist als adviseur voor de ontwikkelaar optreden. De nieuwbouwspecialist kan bijvoorbeeld aangeven hoe het project het beste op de markt afgestemd kan worden.
  • Garantie gedurende het hele proces.
  • Een NVM-nieuwbouwspecialist heeft aantoonbaar jarenlang ervaring op het gebied van nieuwbouw.

Projectontwikkelaars kunnen al met al het succes van hun nieuwbouwprojecten in grote mate vergroten, als zij in zee gaan met een NVM-nieuwbouwspecialist.

Bij het advies, het voortraject en de verkoop van een project kunnen we een zeer belangrijke rol spelen. Meer weten of alvast vrijblijvend een afspraak maken? Bel 053 - 485 22 22 of mail met enschede@snelderzijlstra.nl

 

Snelder Zijlstra Makelaars (053) 485 22 22 | (053) 485 22 44
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.