Research

Snelder Zijlstra Makelaars staat zo dicht bij de markt dat zij als geen ander adviezen kan geven over de vastgoedmarkt in al haar aspecten. Heldere en praktische adviezen over complexe markten worden uitgewerkt en gepresenteerd, waarbij met name vanuit toekomstperspectief wordt geoordeeld. Dat is mogelijk door goed gevulde databanken met historische reeksen en door continue contacten met gebruikers en eigenaren van vastgoed.

De unieke combinatie van makelaardij (beleggingsmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij), taxatie & consultancy, vastgoedmanagement en vastgoedonderzoek dragen zorg voor een breed en diepgaand antwoord op vastgoedvraagstukken. De research afdeling van Dynamis publiceert periodiek 'Sprekende Cijfers' rapportages, te weten Sprekende Cijfers Kantorenmarkten, Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten en Sprekende Cijfers Woningmarkten.

Research op maat

1029870_1029776_Wonen.jpg

Heeft u behoefte aan een researchproduct op maat voor uw regio of organisatie? Snelder Zijlstra Makelaars verzorgt dit. Door de jarenlange ervaring met vastgoedresearch en de hoeveelheden data waarover Snelder Zijlstra Makelaars beschikt kan zij een researchproduct verzorgen wat precies bij uw situatie past, persoonlijk en op maat voor u gemaakt.

Snelder Zijlstra Makelaars (053) 485 22 22 | (053) 485 22 44
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.