Vacatures

De medewerkers van Snelder Zijlstra Makelaars werken in een dynamische en boeiende werkomgeving. Het professionele team bestaat uit enthousiaste en integere dienstverleners die investeren in langlopende relaties met opdrachtgevers. Snelder Zijlstra Makelaars vraagt van haar medewerkers vakkennis, accuratesse en het vermogen om zelfstandig, maar ook in nauwe samenwerking met anderen, te opereren. Snelder Zijlstra Makelaars bevordert de ontwikkeling van de medewerkers en staat garant voor uitstekende arbeidsvoorwaarden.

1036015_foto-bureau.jpg
1036016_Huis_te_koop_21.jpg

VACATURE STAGIAIRE SECRETARESSE - KANTOOR HENGELO (woningmakelaardij)

Ben jij op zoek naar een leuke stage, waarbij je veel met klanten in contact komt en hou je van een prettige werksfeer? Dan is Snelder Zijlstra Makelaars het juiste stageadres voor jou!

Als secretaresse (stagiaire) help je met het in- en uitgaande telefoonverkeer  en sta je klanten op een servicegerichte manier te woord , zowel aan de telefoon als aan de balie. Daarnaast plan je afspraken in voor de makelaars en verleen je ondersteuning aan het secretariaat.

Je gaat stage lopen binnen een bedrijf met een informele werksfeer: informeel, goed gehumeurd zijn, hard en zeer gemotiveerd werken past bij ons. Jouw collega’s zijn stuk voor stuk professionals in de commerciële vastgoedwereld met hart voor de zaak. Een fijne plek waar je veel mag leren. 

Ben jij een student (BOL 3 / 4) met secretariële talenten en een gastvrije instelling die goed kan “ontzorgen”, dan is Snelder Zijlstra Makelaars op zoek naar jou! Wij zoeken op korte termijn voor ons kantoor in Hengelo een stagiaire die bij voorkeur 4/5 dagen per week beschikbaar is. 

Heb je belangstelling, mail dan een brief met CV naar hengelo@snelderzijlstra.nl.

VACATURE STAGIAIRE - KANTOOR ENSCHEDE (bedrijfsmakelaardij)

Ben jij op zoek naar een leuke stage, waarbij je veel met klanten in contact komt en hou je van een prettige werksfeer? Dan is Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars het juiste stageadres voor jou!

Als secretaresse (stagiaire) help je met het in- en uitgaande telefoonverkeer  en sta je klanten op een servicegerichte manier te woord , zowel aan de telefoon als aan de balie. Daarnaast plan je afspraken in voor de bedrijfsmakelaars en verleen je ondersteuning aan het secretariaat.

Je gaat stage lopen binnen een bedrijf met een informele werksfeer: informeel, goed gehumeurd zijn, hard en zeer gemotiveerd werken past bij ons. Jouw collega’s zijn stuk voor stuk professionals in de commerciële vastgoedwereld met hart voor de zaak. Een fijne plek waar je veel mag leren. 

Ben jij een student (BOL 3 / 4) met secretariële talenten en een gastvrije instelling die goed kan “ontzorgen”, dan is Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars op zoek naar jou! Wij zoeken op korte termijn (vanaf 6 februari 2017) voor ons kantoor in Enschede een stagiaire die bij voorkeur 4/5 dagen per week beschikbaar is. 

Heb je belangstelling, mail dan een brief met CV naar bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl.

 

 

Snelder Zijlstra Makelaars (053) 485 22 22 | (053) 485 22 44
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.