Over Snelder Zijlstra Makelaars

Met vestigingen in Enschede, Almelo en Hengelo beschouwen Snelder Zijlstra Woningmakelaars en Snelder Zijlstra Bedrijfmakelaars Twente als hun werkgebied. Teams van ervaren medewerkers nemen u werk uit handen en verzorgen de verkoop, aankoop, taxatie of financiering van uw woning of bedrijfspand van kennismaking tot afwikkeling. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken en een intensieve, persoonlijke aanpak.

Snelder Zijlstra Makelaars heeft binnen haar vakgebied op een breed terrein veel kennis en ervaring opgebouwd en is diep geworteld in deze regio.
Wij streven ernaar een full-service kantoor te zijn. Hierdoor zijn wij in staat op alle facetten van de vastgoedsector onze opdrachtgevers van dienst te zijn. Voor ieder onderdeel staat ons kantoor garant voor een hoge mate van knowhow.

 

Snelder Zijlstra Makelaars zijn samen met nog twaalf regionale makelaarskantoren met in totaal 30 vestigingen, verspreid door heel Nederland, aangesloten bij Dynamis

Dynamis kenmerkt zich door een landelijke dekking, regionale diepgang en een uniforme werkwijze. Uitgangspunt is de sterke positie in de eigen regio. Alle partners hebben in het eigen marktgebied hun sporen ruimschoots verdiend. De samenwerking binnen Dynamis levert een ‘full service’ concept op dat opdrachtgevers zowel landelijk als regionaal naar volledige tevredenheid kan bedienen. De professionele werkwijze en de persoonlijke benadering van klanten en opdrachtgevers zijn bij uitstek kenmerken die de partners delen.

'Full-service'

Het ‘full service’ concept en de professionele werkwijze wordt mede bereikt doordat er veel aandacht is voor de samenstelling van de teams. De medewerkers worden niet uitsluitend geselecteerd op vakkennis. Ook een positieve instelling en bereidwilligheid tot daadwerkelijke samenwerking zijn van belang voor de juiste dynamiek.

De eigen identiteit van iedere partner is tevens een uitstekende aanvulling op die van de andere partners. Het delen van kennis en middelen en een gezonde kritische blik naar elkaar maakt Dynamis tot een professionele allround dienstverlener.

Alle werkzame makelaars zijn gediplomeerd, beëdigd en lid van de Nederlandse vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM). De aan ons verstrekte opdrachten worden helder vastgelegd in een "opdracht tot dienstverlening" waarop de NVM consumentenvoorwaarden van toepassing zijn.

Ruim dertig professionals vormen het fundament van Snelder Zijlstra Makelaars, de multidisciplinaire vastgoeddienstverlener in de regio Twente. Snelder Zijlstra is makelaar in zowel particulier als zakelijk onroerend goed.
Jarenlange ervaring met de vastgoedmarkt en gedegen vakkennis maken de organisatie tot een betrouwbare adviseur. Vanuit de vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede worden de cliënten van Snelder Zijlstra Makelaars persoonlijk, voortvarend en met verstand van zaken bediend. Het belang van de cliënt staat daarbij altijd voorop.

Snelder Zijlstra adviseert helder, direct en duidelijk en biedt oplossingen voor complexe vraagstukken van uiteenlopende aard:

• verkoopadvies en verkoopbegeleiding woningen en appartementen;
• projectadvisering verkoop nieuwbouw;
• verhuurbemiddeling;
• hypotheekadvies;
• uitpondprojecten ten behoeve van institutionele opdrachtgevers;
• taxaties ten behoeve van financiering, fiscaliteiten, successierecht;
• marktonderzoek en marktanalyse;
• grondexploitatie, erfpacht, onteigening en bodemverontreiniging
• incourante onroerende zaken als scholen, kerken, ziekenhuizen etc.

Snelder Zijlstra is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende zaken (NVM). De gedragsregels en erecode van de NVM passen binnen de door Snelder Zijlstra gehanteerde hoge kwaliteitsnormen. Bovendien maakt Snelder Zijlstra deel uit van Dynamis, een samenwerkingsverband van dertien regionaal opererende makelaarskantoren, verspreid over heel Nederland. Alle aangesloten kantoren hebben een toonaangevende positie binnen de eigen regio en bieden professionele dienstverlening op het gebied van onroerend goed en financiële diensten. Dynamis staat voor: "landelijke dekking, regionale diepgang en uniforme werkwijze".

Snelder Zijlstra Makelaars (053) 485 22 22 | (053) 485 22 44
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.