Een woning, garage of parkeerplaats huren

Huur uw woning via Snelder Zijlstra Makelaars!

Op zoek naar een huurwoning? Ook dan kan Snelder Zijlstra u verder helpen. We zijn een makelaar met een groot aanbod aan betaalbare huurwoningen. De ene keer gaat het om luxe huurwoningen, die worden aangeboden als onderdeel van een nieuwbouwproject in de regio Twente. En de andere keer kunt u via Snelder Zijlstra snel en gemakkelijk uw woning gestoffeerd en gemeubileerd huren. Die complete huurappartementen vindt u veelal in stadscentra, dus ook nog eens op een heel aantrekkelijke locatie.

Is huren verstandig?
Misschien twijfelt u er wel aan of huren in uw situatie wel zo'n aantrekkelijke optie is. Ook op die vraag kunt u van uw Snelder Zijlstra-makelaar een objectief antwoord verwachten. We zetten de voor- én nadelen van huren en kopen graag voor u uiteen.

 

Naar ons aanbod

Aanvragen van een huurwoning

Wilt u in aanmerking komen voor een door ons aangeboden huurwoning dan willen wij u graag vragen om onderstaand aanvraagformulier te downloaden en geheel in te vullen (vooralsnog exclusief werkgeversverklaring en verklaring verhuurder) en aan te vullen met 3 meest recente loonstroken en een kopie van uw legitimatiebewijs. Zodra wij een compleet exemplaar van het aanvraagformulier retour hebben ontvangen zullen wij u, mits u op basis van het inschrijfformulier én uw loonstroken aan de huurvoorwaarden voldoet welke staan omschreven in de advertentie, eventueel benaderen voor het maken van een afspraak ter bezichtiging van de woning.

Het indienen van het aanvraagformulier is kosteloos en aan de ondertekening van dit formulier kan geen recht op toewijzing van een woning worden ontleend.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Aanvragen van een garage/parkeerplaats

Wilt u in aanmerking komen voor een door ons aangeboden garage/parkeerplaats dan willen wij u graag vragen om onderstaand aanvraagformulier te downloaden en geheel in te vullen (vooralsnog exclusief werkgeversverklaring en verklaring verhuurder) en aan te vullen met 3 meest recente loonstroken en een kopie van uw legitimatiebewijs. Zodra wij een compleet exemplaar van het aanvraagformulier retour hebben ontvangen zullen wij u, mits u op basis van het inschrijfformulier én uw loonstroken aan de huurvoorwaarden voldoet welke staan omschreven in de advertentie, eventueel benaderen.

Het indienen van het aanvraagformulier is kosteloos en aan de ondertekening van dit formulier kan geen recht op toewijzing van een garage/parkeerplaats worden ontleend.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Snelder Zijlstra Makelaars (053) 485 22 22 | (053) 485 22 44
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.