Een woning aankopen

Snelder Zijlstra Makelaars als aankoopmakelaar bespaart ook ú geld

Bij de verkoop van uw bestaande woning twijfelt u er niet aan dat het verstandiger is een makelaar in de arm te nemen. Maar waarom niet bij de aankoop van uw nieuwe woning?

Als koper is het vaak liefde op het eerste gezicht bij een woning. Alleen kunt u daardoor wel eens te snel over bepaalde aspecten heen stappen. Uw Snelder Zijlstra-makelaar laat niet alleen z'n hart spreken maar ook z'n hoofd. En onderhandelt net zo lang tot de prijs naar realistische proporties is teruggebracht. U zult niet de eerste koper zijn die duizenden of zelfs tienduizenden euro's bespaart.

Met een NVM-makelaar bent u bovendien verzekerd van een professionele en transparante aanpak. Daarom zijn we aankoop- én verkoopmakelaar, maar nooit bij één en dezelfde woning.

Vul hieronder uw gegevens in voor een (geheel vrijblijvend en kostenloos!) kennismakingsgesprek! Of bel (053 - 485 22 22) of mail (enschede@snelderzijlstra.nl) met ons. We nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

1029846_1029559_huis-kopen.png

Activiteiten als aankoopmakelaar

 • Begeleiden bij bezichtigingen.
  Wat zijn de positieve punten van uw aanstaande woning? En wat zijn eventueel de minder aantrekkelijke kanten die u zeker moet meenemen in uw bod?

 • Inspecteren van de bouwkundige staat van de woning.
  Een woning kan er op het eerste gezicht goed uitzien. Maar hoe zit het met eventuele gebreken die veel minder snel zichtbaar zijn.

 • Bepalen van de reële marktwaarde.
  Een vraagprijs is maar zelden representatief voor de marktwaarde. Met onze kennis van de regionale woningmarkt kunnen we precies inschatten hoeveel speelruimte u heeft in uw bieding.

 • Voeren van de onderhandelingen.
  Loven en bieden: het hoort bij een woning kopen. Uw Snelder Zijlstra-makelaar neemt u die zorg graag uit handen.

 • Juridische ondersteuning bieden.
  Er komt veel kijken bij de koop van een woning. Ook juridische aspecten. Uw Snelder Zijlstra-makelaar is thuis in het jargon van de wetboeken en de regels. U heeft er een betrouwbare vraagbaak aan.

 • Adviseren van A tot Z.
  In elke fase van het aankooptraject staat u er niet alleen voor. Eén telefoontje, sms'je of mailtje en u heeft antwoord op uw vragen.
Snelder Zijlstra Makelaars (053) 485 22 22 | (053) 485 22 44
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.