Waardebepaling Huis | Snelder Zijlstra Makelaars

Terecht dat u hoge eisen stelt aan de makelaar die uw bestaande woning moet gaan verkopen. De belangen zijn groot. U wilt er de hoogst mogelijke opbrengst uithalen. En de termijn dat uw woning te koop staat, moet u geen slapeloze nachten bezorgen. En die precies de markt in uw omgeving kent. En die u dus beter kan adviseren over uw verkoopstrategie, op een heel persoonlijke manier. Nodig daarom geheel vrijblijvend en kosteloos een makelaar van Snelder Zijlstra Makelaars bij u uit voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Vul hieronder het formulier in en we nemen snel contact met u op. Liever mailen? Klik dan hier

Onder het formulier meer over de 4 stappen in het verkoopproces.

Uw gegevens
  * verplichte velden

  Huis verkopen? Kies een makelaar die aan úw kant staat

  1036695_Verkopen-door-SZ.jpg

  U gaat uw woning verkopen. Hoe ziet zo'n verkooptraject er nu precies uit? Om het voor u overzichtelijk te houden, onderscheiden we vier fasen.

  1. Snelder Zijlstra Makelaars biedt uw woning te koop aan
  Hoe meer potentiële kopers uw woning zien, hoe groter de kans dat u de juiste koper treft. Een makelaar als Snelder Zijlstra heeft een groot arsenaal aan verkoopbevorderende middelen in huis. Van ons eigen woningmagazine, de allernieuwste presentatietechnieken tot en met het verzorgen van een open huis. In onderling overleg met u maken we een keus welke middelen voor u geschikt zijn. Of het gaat om een huis verkopen in Almelo, Hengelo, Enschede of andere plaatsen in Twente. Wij kennen de markt, boeken goede resultaten in uw omgeving. Prettig om te weten dat onze verkoopkantoren dichtbij zijn. 

  1036694_1033628_Snelder-Zijlstra---virtueel-bezichtigen-FB.jpg

  2. Snelder Zijlstra Makelaars verzorgt voor u de bezichtigingen
  Een potentiële koper toont interesse. En wil een bezichtiging. Die kunt u met een gerust hart aan Snelder Zijlstra overlaten. Temeer omdat uw potentiële koper zich eerder bij een makelaar op z'n gemak voelt. Wij regelen alles. Een afspraak plannen voor de bezichtiging. Uw koper door het huis rondleiden. Nabellen wat zijn of haar reactie is. En ga zo maar door. Als u onze makelaars de beschikking geeft over een sleutel, hoeft u er niet eens voor thuis te blijven. Na de bezichtigen kunnen potentiële kopers nog een keer de woning doorlopen. Virtueel (na) bezichtigen is bij ons mogelijk. We ontvangen leuke reacties op deze tool.  

  1035857_Waardebepaling-site.jpg

  3. Snelder Zijlstra Makelaars onderhandelt voor u
  Een huis verkoopt u misschien één-, tweemaal in uw leven. Wij elke dag. Daardoor zijn we meer gespecialiseerd in het onderhandelen. Zonder de emotie die u als koper - begrijpelijk - eigen is, halen we daardoor meer uit uw woning. We zijn erin getraind om de positieve kanten van uw woning goed voor het voetlicht te brengen. Resultaat: een opbrengst die vaak duizenden euro's hoger ligt dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert.

  1036697_Illustratie.jpg

  4. Snelder Zijlstra Makelaars maakt de gehele verkoop voor u in orde
  Is het ja-woord van uw potentiële koper en van u gegeven? Dan zetten wij de procedure in werking om uw woning ook officieel over te dragen bij de notaris. In goed overleg met u maken we alle details in orde. Bovendien heeft u in dit stadium een adviseur met kennis van zaken achter de hand: niet iedereen is even goed thuis in het juridische jargon dat komt kijken bij de verkoop van een woning. Aan Snelder Zijlstra Makelaars heeft u een betrouwbaar aanspreekpunt!

  Klik hier om gelijk naar onze contactpagina te gaan. Graag tot ziens! 

  Snelder Zijlstra Makelaars (053) 485 22 22 | (053) 485 22 44
  Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.